O nouă ediție Ezoteric Fest, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara

O nouă ediție Ezoteric Fest, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Cea de-a XXVII-a ediție a Ezoteric Fest, organizat de Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș, se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș în perioada 10-12 noiembrie 2023.

La Ezoteric Fest, „un festival pentru o minte liniștită, un suflet și un corp plin de energie”, vor participa peste 90 de expozanți și conferențiari din întreaga țară, iar în standuri se vor regăsi produse naturiste, cristale și pietre semiprețioase, produse fitofarmaceutice, dispozitive și tehnici de protecție contra radiațiilor negative de diverse tipuri, servicii specifice terapiilor alternative și complementare, literatură de specialitate, iar în exterior va fi amenajat un târg de produse tradiționale.


Vor fi oferite, de asemenea, consultații gratuite, masaje și demonstrații, terapii în câmpul cuantic și proceduri radiestezice.

Zilnic vor avea loc conferințe adecvate tematicii iar publicul va avea parte de participarea extraordinară a preotului Adrian Singurov și mulți alții, cu lansări de carte și sesiuni de autografe. Cunoscutul compozitor și interpret Gheorghe Iovu va fi prezent la festival, interpretând pentru public muzică terapeutică.

Târgul va fi deschis îmtre orele 10:00 și 20:00 iar biletul de intrare este 10 lei. Programul detaliat al evenimentului este disponibil pe site-ul   www.ezotericfesttimisoara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.