Poliţist de la Brigada de Operaţiuni Speciale Timişoara, tentativă de sinucidere cu...

Poliţist de la Brigada de Operaţiuni Speciale Timişoara, tentativă de sinucidere cu arma din dotare. UPDATE Cum s-a aflat de incident

3
DISTRIBUIȚI

Un incident grav s-a petrecut în această dimineaţă. Un agent de la Brigada Operaţiuni Speciale (BOS) Timişoara a încercat să se sinucidă. Acesta a folosit arma din dotare şi şi-a tras un glonţ în bărbie, din fericire el a scăpat miraculos, deoarece glonţul doar i-a perforat bărbia.

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.


Acum, colegii săi de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Pericuoase fac cercetări la faţa locului, un apartament de pe Calea Torontalului, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul.

UPDATE Conform IPJ, polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței. Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

3 COMENTARII

  1. Probabil de la cipul din vaccin , Bill Gates și Bruxelles ul au decis ca acest polițist să comită suicid . Dacă era în Rusia era Bine mersi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.