Razie a polițiștilor pe șoselele din Timiș. Aproape 100 de amenzi date...

Razie a polițiștilor pe șoselele din Timiș. Aproape 100 de amenzi date în câteva ore

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii timișeni au desfășurat sâmbătă, în zona de competență a Poliției Municipiului Lugoj, o acțiune cu efective mărite „în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică precum și pentru prevenirea și combaterea acțiunilor violente și a deținerii și consumului de substanțe interzise sau alcool”.

„Polițiștii au constituit nouă filtre, în cadrul carora au verificat 123 de autovehicule, au legitimat 159 de persoane, fiind testate cu aparatul etilotest 71 de persoane și cu aparatul drugtest 13 persoane.


În urma controalelor efectuate, au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.990 de lei, dintre care 87 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, iar celelalte pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991. Au fost reținute trei permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare, fiind constatate trei infracțiuni. Au fost conduse la sediul poliției cinci persoane în vederea amprentării și fotografierii”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.