Șase kilograme de 3 CMC, capturate de DIICOT în vestul țării. Ce...

Șase kilograme de 3 CMC, capturate de DIICOT în vestul țării. Ce metodă au folosit traficanți să aducă cele mai căutate droguri din România UPDATE Suspecții, prinși după ce au fost implicați într-un accident de circulație (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Operațiune de succes a DIICOT Caraș-Severin și a polițiștilor de la ”Crimă Organizată” – ieri, au reușit capturarea unui transport de droguri de mare risc care tocmai intrase în România. Anchetatorii au monitorizat activitatea a doi gălățeni despre care aveau informații că se ocupă cu vânzarea de de cristal (3CMC), cel mai căutat drog pe de piața din România la acest moment.

Drogurile au fost trimise în țară din Olanda prin intermediul unei firme de transport, iar cei doi gălățeni asigurau securitatea celor șase kilograme de droguri de mare risc care urmau să fie comercializate în România. După intrarea în țară, au fost ridicați de polițiști și duși pentru audieri la DIICOT.

Tribunalul Caraș-Severin a decis, astăzi, arestarea preventivă pe 30 de zile a celor doi bărbați, sub acuzația de trafic internațional de droguri de mare risc. Decizia nu este definitivă.

Suspecții, prinși după un accident de circulație

UPDATE „Cei doi inculpați (conducător auto și pasager) au fost depistați în trafic, în urma implicării într-un accident rutier fără victime, în urma testării cu aparatul Drager, șoferul prezentând valori pozitive la consumul unei substanțe din categoria drogurilor de mare risc.


De asemenea, cu ocazia controlului efectuat în autoturism a fost găsită o țigaretă confecţionată artizanal, cu conținut de canabis, un plic cu sistem de închidere etanș, în care se afla o cantitate de materie vegetală (canabis) și un dispozitiv electronic de vidare. Totodată, cu ocazia activităţilor desfăşurate au mai fost identificate și ridicate sumele de 15.700 euro și 1.100 lei, precum și șase telefoane mobile”, a transmis DIICOT.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin și Poliţiei Municipiului Reşiţa cu sprijinul Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Caraș-Severin. Acțiunea a beneficiat de suportul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.