SCM Politehnica a încheiat turul cu un eşec la Baia Mare

SCM Politehnica a încheiat turul cu un eşec la Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: csminaur.ro

SCM Politehnica nu a putut să producă o nouă surpriză la doar două zile de la victoria cu CSM Bucureşti. Handbaliştii alb-violeţi au făcut faţă ceva mai mult de o repriză celor de la Minaur Baia Mare, ieri, pe terenul „minerilor”.


Gazdele s-au impus cu 30-22 (11-10).

Fără  Sadoveac (probleme musculare) ș Fenici (afectat de o accidentare de mai lungă durată), alb-violeții au fost conduşi la doar un gol diferenţă la pauză, după ce Minaur se distanţase iniţial şi la patru goluri pe tabelă. Mai mult, Poli a condus la un moment dat cu 10-9.

Din nou portargul Stojkovic a reuşit mai multe intervenţii salvatoare (9). Dar până la urmă amfitrionii au tranşat partida, profitând probabil şi de oboseala bănăţenilor. Minaur a marcat pe final şi de şase ori la rând fără a mai încasa.

SCM Poli (marcatori): Filip Marjanovic 5 goluri, Darius Bran 4, Flaviu Cîmpan 3, Răzvan Trif și Tudor Melintescu (foto, 18 ani, la primele sale goluri la seniori) – câte 2, Alexandru Moldovan, Antonio Pribanic, Szabo Benjamin, Antonio Bordeanu, Mario Tudor (la primul gol la seniori), Bogdan Baican – 1.

Timişorenii au rămas pe 11, cu 11 puncte din 13 partide. SCM Politehnica va mai disputa un joc în acest an calendaristic, prima rundă a returului, în deplasare cu CSM Focşani, în jurul datei de 10 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.