SCM Politehnica a învins Vasluiul. Contribuţie importantă a portarului Tomislav Stojkovic

SCM Politehnica a învins Vasluiul. Contribuţie importantă a portarului Tomislav Stojkovic

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro

SCM Politehnica a obţinut ieri doar al doilea succes din acest sezon al Ligii Naţionale. În runda a 10-a handbaliştii alb-violeţi au trecut pe teren propriu de CSM Vaslui, scor 29–25, într-un joc în care portarul sârb Tomislav Stojkovic a avut 14 intervenţii salvatoare.

Poli nu a fost condusă deloc în meciul de joi din sala „Constantin Jude”. Pauza internaţională a fost de bun augur pentru bănăţeni, care nu mai câştigaseră din septembrie.


La pauză a fost 14-12, după ce oaspeţii reuşiseră temporar să egaleze la 8-8.

Vasluiul s-a apropiat apoi la un singur gol (14-13), dar a venit o nouă desprindere (17-13, minutul 37) iar la final a rămas o diferenţă de patru goluri în favoarea timişorenilor.

SCM Poli (marcatori): Trif 7 goluri, Sadoveac 6, Ignat 4, Cîmpan 4, Marjanovic 3, Szabo 2, Pribanic 2, Bran 1.

„Felicit jucătorii pentru modul cum s-au implicat la acest meci. Asta e singura noastră șansă, ca toată lumea să fie 100%. Se fac greșeli, dar în momentul în care vezi că fiecare e dispus la efort maxim și șansele noastre de reușită cresc. Mă bucur mult că după o perioadă tensionată am izbutit să câștigăm un meci vital pentru ceea ce ne-am propus”, a declarat „principalul” Mihai Rohozneanu.

„Mă bucur că am câștigat, că ne-am dat seama că împreună suntem mai puternici. Cred că asta e tot ce contează și cred că dacă înțelegem asta cât mai repede și o și punem în aplicare, lucrurile o să devină tot mai simple pentru noi. Dar nu ușoare!”, a spus şi experimentatul jucător Andrei Păiuș.

În urma acestui rezultat SCM Poli a urcat peste poziţiile retrogradabile, fiind momentan pe 10, cu 8 puncte. Vineri, 17 noiembrie, de la ora 17.30 (Pro Arena) alb-violeţii joacă pe terenul Constanţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.