Stradă din Timișoara, blocată după o alertă cu bombă UPDATE Ce au...

Stradă din Timișoara, blocată după o alertă cu bombă UPDATE Ce au găsit poliţiştii

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile s-au mobilizat de urgență, luni seara, pe o stradă din zona Ciarda Roșie din Timișoara. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a văzut un obiect ciudat lângă o mașină.

În zonă s-au deplasat imediat echipaje de polițiști, pompieri și jandarmi, dar și reprezentanți ai SRI și pirotehniști. Strada a fost blocată, după cum se poate vedea în imaginile trimise de un cititor PRESSALERT.ro, iar specialiștii au început verificările. Din primele informații, obiectul găsit este un telefon mobil pe un trepied, legat la o baterie externă.

UPDATE Polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către bărbat, cu privire la faptul că, lângă autovehiculul care aparține firmei în cadrul căreia lucrează ar fi amplasat un dispozitiv.

La fața locului s-au deplasat pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, pompierii ISU Banat, precum și un echipaj SMURD.


În urma verificărilor efectuate de către politiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, nu a fost constatată prezența unei substanțe explozive, fiind ridicat un dispozitiv electronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.