Weekend plin, la Iulius Town: Black Friday continuă, începe concursul „Armonii în...

Weekend plin, la Iulius Town: Black Friday continuă, începe concursul „Armonii în culorile toamnei”, iar Teatrul de Păpuși îi așteaptă pe cei mici

0
DISTRIBUIȚI

Luna noiembrie este perfectă pentru a alege cadouri pentru cei dragi, mai ales pentru că în Iulius Town promoțiile continuă și în acest weekend. Tot aici ai parte și de experiențe artistice în acest final de săptămână, când va avea loc Concursul Național de Interpretare „Armonii în culorile toamnei”, dar și Teatrul de Păpuși.

Promoțiile de până la 90% se mențin la mai multe categorii de produse, astfel că ai ocazia să iei cadouri pentru fiecare membru al familiei, dar și ceva pentru tine. Terranova, Mango, Mathilde, Seroussi, Secuiana, Antoni Zeeman, dar și alte branduri afișează în acest weekend promoții de până la 70%.

Și brandurile de încălțăminte au oferte, astfel că la Ecco, Anna Cori și Xara Shoes ofertele ajung și până la 70%.


Și magazinele cu accesorii, Be in Time, Bijuteria Gia, Jubile, Kultho, dar și cele de makeup și skincare, Xpert Beauty, Emper Perfumes, Gerovital, MAC, Yves Rocher, au redus prețurile și în acest weekend. Dacă vrei să fii printre primii care află lista completă a brandurilor care continuă campania de Black Friday, consultă catalogul online!

Atriumul Iulius Mall este și în acest weekend învăluit de chicotelile celor mici, pentru că Teatrul de Păpuși revine cu o nouă scenetă. „Rățușca cea urâtă” îi așteaptă duminică, de la ora 11:00.

Tot în acest weekend, în zona Atrium Iulius Town, va avea loc Concursul Național de Interpretare „Armonii în culorile toamnei”. Concurenți de toate vârstele vor urca pe scenă, duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 14:00. Fiind un concurs versatil, participanții vor interpreta genuri muzicale diferite, precum muzică clasică, folclor sau religioasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.