Alternosfera lansează single-ul „Aritmii” cu un concert special la Timișoara

Alternosfera lansează single-ul „Aritmii” cu un concert special la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația Alternosfera va susține la Timișoara un concert care este inclus în turneul național de promovare a următorului material discografic al trupei. După „Bonjour Madame” și „Imnuri de Război”, Alternosfera a lansat cel de-al treilea single, „Aritmii”, din următorul disc.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară.


De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent șase albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se „Orașul 511”, „Wamintirile”, „Ploile nu vin”, „Flori de mai”, „Închisoarea albă”, „Două Eve”, „Mută”, „Haosoleum”, „Lucis”, „Epizodia”, „Fântânile”, „Bonjour Madame” și „Imnuri de război”.

În 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian – o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova. Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

Concertul din Timișoara va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 21, la Casa Tineretului, iar biletele se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.