Cadouri perfecte și atmosferă electrizantă la cea de-a treia ediție de Faberland

Cadouri perfecte și atmosferă electrizantă la cea de-a treia ediție de Faberland

0
DISTRIBUIȚI
Atmosfera de la Faberland va fi colorată și de setul lui UFO

Pentru al treilea an consecutiv, Faber organizează festivalul alternativ de Crăciun, FABERLAND, unde adună la un loc designeri, creativi, artiști locali și DJs într-un eveniment plin de bucurie.

Sâmbătă, 16 decembrie, începând cu ora 10 și până la ora 2, FABERLAND propune cadouri creative pentru cei dragi, realizate de talente locale, delicii culinare gătite cu grijă, fără grabă pentru toate poftele și party cu muzică funky și spirit de sărbătoare atunci când se lasă seara.

Pe toată durata zilei, peste 30 de artizani își vor prezenta creațiile handmade dintre care veți putea alege cadourile perfecte, iar începând cu ora 18  DJs invitați vor crea o atmosferă electrizantă, numai bună de dansat.

Printre DJ-eii care vor pune muzică se află și UFO, curatorul programului muzical FABER.


Florin Unguraș (sau UFO) este un colecționar pasionat de discuri de vinil și CD-uri, având mai mult de două decenii de experiență în orchestrarea și gestionarea evenimentelor culturale. A fost creierul din spatele inițiativei TMBase, unde a fost head of operations și fondator. Ulterior, UFO a pus bazele Setup, iar în prezent coordonează programul cultural la Faber.

Alături de UFO, în seara de 16 decembrie vor fi și Mihu și Bele. Mihu face parte din duo-ul dinamic Hanging Around, explorând universul new-wave și post-punk de peste 15 ani. Mihai Bele este membru al crew-ului ABC din Arad și tobar al trupei The Case. Ca fan de muzică underground, mixează piese vibrante și neobișnuite.

Accesul este liber la toate activitățile din cadrul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.