Comunitatea motociciștilor din Timișoara a organizat o nouă acțiune umanitară: Moș Crăciun...

Comunitatea motociciștilor din Timișoara a organizat o nouă acțiune umanitară: Moș Crăciun a venit și-n acest an pe motocicletă! (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

La sfârșitul săptămânii trecute, pentru al 17-lea an consecutiv comunitatea motociliștilor din Timișoara a organizat o nouă acțiune umanitară în beneficiul comunității și al persoanelor mai puțin favorizate. Acțiunile au culminat cu tradiționala paradă Moș Crăciun pe motocicletă 2023 organizată de membrii cluburilor și grupărilor moto din Timișoara și județul Timiș, care a avut parte de un succes deosebit și în acest an.

Parada a cuprins și o oprire la Catedrala Mitropolitană Timișoara, unde cei prezenți au aprins o lumânare pe trepte în memoria martirilor revoluționari ai Timișoarei și au împărțit fructe, zâmbete, mici jucării și dulciuri copiilor prezenți.

Organizatori: ediției din acest an a manifestării au fost Hells Angels MC Timișoara, Road Patrol MC Timișoara, Speed Hooligans MC Timișoara, Freedom Crew MF, Old Riders MF, Firehouse Riders, Legacy MF, Road Runners MF, Support 81 Timișoara, Timișoara Bikers MF, Gruparea Moto Timișoara, Moto Riders MF Timișoara, Moto Aikon Timișoara, Corsarii RC Deta, Wild Spirits MF Timișoara, Veterans Romania, Budinț Bikers, Simson Timișoara, Biker de Duminică Timișoara, Comanche MF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.