Concert exploziv în memoria eroilor Revoluției din 1989 de la Timișoara, alături...

Concert exploziv în memoria eroilor Revoluției din 1989 de la Timișoara, alături de formația Imund (video)

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Imund a susținut un concert extraordinar la sfârșitul săptămânii trecute la Nemesis Art Club, seara fiind dedicată eroilor Revoluției din 1989.

Sub genericul „Eroii nu au moarte!”, evenimentul a debutat cu un recital susținut de Dani Tobe, după care trupa alcătuită din Ovidiu Takacs „Bulbuc” – voce, Daniel Marghiloman „Tzutzi” – chitară. Mircea Leuca „Rockerul” – tobe, Florin Badara „Ozzy” – chitară și Daniel Petreus „Watcha” – chitară bass.

„A fost un iureș maxim, am avut parte de un public foarte numeros. Cred că a fost unul din cele mai bune concerte de-ale noastre și sperăm să repetăm cât mai des. Am cântat pentru prima oară melodia Pierdut live. Am filmat pentru un viitor videoclip câteva imagini.


Ne-am legat la ochi și am cântat melodia «Trezit». Am pus niște eșarfe la dispoziția publicului cu care s-au legat la ochi. Noi la fel. A fost o chestie inedită. Pentru anul viitor vom încerca să ieșim mai mult din Timișoara și ne gândim să mergem și la câteva festivaluri de vară. Sperăm să devenim interesanți pentru organizatorii de asemenea evenimente”, ne-a declarat basistul formației timișorene care a luat naștere cu cinci ani în urmă.

Foto: Leonard Ardelean

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.