Delegație de afaceri timișeană, la Salonul de Vinuri „Belgrade Wine Salon”

Delegație de afaceri timișeană, la Salonul de Vinuri „Belgrade Wine Salon”

0
DISTRIBUIȚI

În zilele de 7 și 8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon, la care participă cei mai buni producători de vin din lume care reprezintă 120 de crame, oferind spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite. Totodată, vor avea loc și două evenimente exclusiviste – „Wine Masters”, care reunește unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo, și „Olive Oil Masters”, o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului, la care vor fi prezenți 25 de maeștri de vârf ai uleiului de măsline, premiați în întreaga lume.

În prima zi a vizitei, companiile timișene vor avea o întâlnire cu Božana Nikolić, director al agenției In Vino, organizatorul evenimentului, pentru prezentarea salonului și discuții privind piața de vinuri.


Agenția In Vino din Belgrad a fost înființată în 2002. Este fondată și condusă de jurnaliștii TV Božana Nikolić și Slavomir Cirović, realizatori de documentare TV și show-uri TV gastronomice și și peste 36 de evenimente speciale destinate vinului. În domeniul serviciilor de consultanță în marketing, colaborează cu peste 30 de crame din Serbia și din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.