Politehnica Femina iernează liniştită pe primul loc. O nouă victorie în derby-ul...

Politehnica Femina iernează liniştită pe primul loc. O nouă victorie în derby-ul timişean cu Banat Girls

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Femina / Facebook

Politehnica Timişoara s-a impus din nou în faţa conjudeţenei ACS Banat Girls. La Tomnatic, pe arena „Petre Feneşi”, s-a înregistrat acelaşi scor ca în turul elitei: 3-1 pentru elevele lui Mirel Albon.

Ceaţa încă persista în minutul 12, când şutul lui Scaramelo, singură cu portarul, a fost respins până la Shaira Pera, care a îndeplinit o formalitate pentru 1-0 în favoarea polistelor.


Peste un sfert de oră scorul a devenit 2-0, Ivanova punctând de la punctul cu var după acordarea unui penalty pentru henţ în careul fetelor de la Banat Girls. Prima repriză s-a încheiat cu scor de forfait după ce Ivanova a ajuns la o minge trimisă în careu înaintea portăriţei gazdelor.

Banat Girls a reuşit să dea o singură replică în repriza secundă: în minutul 62, prin ex-alb-violeta Cristina Sucilă.

Politehnica Femina a început în formula: Câmpean – Meluţă (cpt.), Nagy, Bratu, Jivan, Kurja, Mirea, Boboc, Pera, Ivanova, Scaramelo.

În urma acestui succes Politehnica iernează confortabil pe primul loc, cu 32 de puncte. Mâine se dispută duelul dintre locurile 2 şi 3, dintre „U” Cluj şi Bistriţa, iar în cazul unei câştigătoare aceasta se apropie la şase puncte de timişorence. Campionatul va fi reluat de alb-violete cu un meci acasă în jurul datei de 14 martie, chiar cu deţinătoarea titlului – „U” Cluj. Acest joc va fi ultimul al sezonului regular înainte de intrarea în play-off. De partea cealaltă, Banat Girls a rămas pe 6, cu doar 15 puncte, şi va începe primăvara cu o deplasare la Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.