„Leii din Banat” au suferit primul eşec în Alpe Adria Cup

„Leii din Banat” au suferit primul eşec în Alpe Adria Cup

0
DISTRIBUIȚI
Foto: alpeadriacup.com

SCM Timişoara a fost învinsă ieri seara pe terenul croaţilor de la Dubrava Zagreb. A fost 78-72 pentru gazde, care au reuşit să provoace trupei de pe Bega primul eşec în ediţia 2023-24 a Alpe Adria Cup.

În schimb, pentru croaţi a fost doar primul succes în actualul sezon al competiţiei euroregionale.


Dubrava a avut un maximum de +12 puncte în meci. Timişorenii au reuşit apoi să egaleze (la 29-29). Revenirea nu a fost însă continuată în sfertul 3 după ce la pauză a deficitul era de doar două puncte (40-38 pentru croaţi). Iar finalul a fost gestionat mai bine de către gazde.

Coşgheterul bănăţenilor şi al partidei a fost Dimitrijević, cu 18 puncte. Ceilalţi marcatori ai SCM-ului au fost: Gajić, Mitrović câte 14 puncte fiecare, Kesar 12, Mirković 7, Năsturescu 5 şi E. Petrescu 2. Pentru gazde principalul realizator a fost Vragović, cu 16 puncte pentru Dubrava.

La finalul meciului Dragan Petricevic s-a rezumat să spună, citat de site-ul oficial al competiţiei: „Felicit Dubrava pentru această victorie foarte meritată şi nu ar trebui să spun mai multe pentru că aş intra în lucruri pe care n-am voie să le spun”.

Pentru „lei” urmează peste trei zile, sâmbătă, de la ora 17 (FRB TV), jocul de la Braşov, cu CSM Corona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.