Marius Sadoveac, convocat din nou la naţională şi în lotul lărgit al...

Marius Sadoveac, convocat din nou la naţională şi în lotul lărgit al României pentru Euro

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă (SCM Politehnica)

Deşi SCM Politehnica se chinuie şi în acest an în clasament, evoluţiile golgheterului ei, Marius Sadoveac, i-au determinat pe federali să-l cheme din nou în lotul României.


Veteranul va pleca în stagiul naţionalei după meciul de la Focşani de duminică şi se află în lotul lărgit pentru Campionatul European din Ungaria şi Slovacia.

Interul Politehnicii va merge la lot pentru un stagiu de zece zile, cu antrenamente și jocuri iar apoi va participa la Trofeul Carpați (Mioveni, 26-30 decembrie). Marius Sadoveac a fost prezent și la precedenta convocare, de la finalul lui octombrie și începutul lui noiembrie. Atunci a jucat în amicalele cu Muntenegru și Franța, când a atins 129 de selecţii, fiind şi cel mai vechi component al României.

FRH a anunțat la EHF lotul lărgit pentru Europeanul din ianuarie 2024. „Printre cei 35 de jucători se află și Marius Sadoveac, handbalist cu 129 de meciuri la lotul național de seniori. După cum precizează site-ul oficial al Federației Europene de Handbal (EHF) – detalii, AICI – dintre cei 35 se va alege lista de 20 pentru turneul final Euro, care va avea loc în Germania, între 10 și 28 ianuarie 2024. România revine la faza finală a Europeanului după 28 de ani de absență”, a informat SCM Politehnica.

Clubul timişorean se află în campionat doar pe locul 11 din 14 echipe, cu 11 puncte obţinute în 13 partide (adică turul complet al Ligii Naţionale masculine).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.