Mii de oameni în Piaţa Unirii la concertele cu Delia și Katie...

Mii de oameni în Piaţa Unirii la concertele cu Delia și Katie Melua. Ce i-a deranjat pe spectatori în prima seară de „Timişoara 2023 la nesfârşit”

2
DISTRIBUIȚI
Foto: Dominic Fritz / Facebook

Evenimentele dedicate finalului anului de Capitală Culturală Europeană au început ieri la Timişoara. Seara de vineri s-a încheiat în Piaţa Unirii, unde circa vreo 15 mii de oameni au asistat la concertele Deliei şi ale lui Katie Melua. Totul părea că decurge perfect în cadrul „Timişoara 2023 la nesfârşit”, doar că unul dintre cântecele artistei din ţară a provocat un val de reproşuri la adresa organizatorilor.

Ieri a avut loc şi gala de final pentru Timişoara 2023. Spre seară mii şi mii de oameni s-au revărsat spre Piaţa Unirii, la concertele programate şi s-au bucurat per total de prestaţia artiştilor invitaţi.

„Atmosferă superbă, aseară la Timișoara. Delia și Katie Melua, într-un spectacol excepțional. Zeci de mii de timișoreni și vizitatori s-au bucurat împreună în comunitate.
Timișoara Capitală Europeană a Culturii la nesfârșit”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa.

Totuşi, nu totul a fost perfect din punctul de vedere al timişorenilor. Asta deoarece Delia a avut în repertoriu şi un cântec dedicat echipei de fotbal Oţelul Galaţi, fără a ţine cont că în aceeaşi piaţă, în urmă cu 12 ani, mii şi mii de oameni au suferit o dezamăgire după ce Poli Timişoara a pierdut titlul în luptă cu formaţia din Moldova.


Reproşurile, în special din partea suporterilor echipei alb-violete, au curs pe pagina de Facebook a primarului, precum şi pe pagina oficială „Timişoara 2023”, conform unor internauţi unele mesaje au şi fost şterse între timp.

Seara s-a încheiat cu un spectacol de acrobaţie aeriană marca Sonics (Italia). Astăzi, de la 19 Piaţa Unirii se va anima din nou. Sunt programate concerte cu EMAA, Roisin Murphy şi Jessie J.

2 COMENTARII

  1. Oare suntem normali?

    Dacă spuneau ca nuditatea sau vulgaritatea deranjează, hai ca mai înțelegi dar fotbal, serios?? Un sport in care jucatorii beau mai mult ca unii alcoolici si au o lipsa de educatie grava.

    Timisoara fa-te bine caci din pacate cultura e doar pe afis si pare sa ramana in 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.