Patru răniți, între care o victimă încarcerată, după ce două mașini s-au...

Patru răniți, între care o victimă încarcerată, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

0
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au fost rănite, vineri, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 76 Brad – Oradea, în apropierea localității Lunca Moților, județul Hunedoara.

„Astăzi, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN76, pe raza localității Lunca Moților, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme ce s-au ciocnit frontal. În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane aflate în cele două autoturisme, una dintre acestea fiind rănită grav (a fost solicitat la fața locului elicopterul SMURD). În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la circumstanțele producerii evenimentului rutier, în cadrul dosarul de cercetare penală întocmit”, a transmis IPJ Hunedoara.

La locului accidentului au intervenit pompierii Secției Brad, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.


În sprijin au fost alocate trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

„La fața locului, echipajele operative au constatat faptul că, în accident au fost implicate două autoturisme, rezultând patru victime, una dintre acestea fiind găsită încarcerată. Salvatorii au acționat pentru extragerea în siguranță a victimei din autovehicul. Ulterior, femeia, în vârstă de 62 de ani, a primit îngrijiri medicale, urmând a fi transportată de către paramedici, la spitalul din Brad, pentru tratament de specialitate. Totodată, două dintre victime au primit primul ajutor la locul evenimetului, după care au fost transportate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean la spitalele din Deva și Brad, iar pentru o femeie, în vârstă de 42 de ani, s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD Caransebeș, astfel încât victima să poată fi transportată în cel mai scurt timp posibil la UPU Hunedoara, pentru investigații suplimentare”, a comunicatu ISU Hunedoara.

Traficul a fost blocat, iar pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile de prevenire a incendiilor care se impun în astfel de situații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.