Percheziţii la traficanţi de ţigări şi materiale pirotehnice. Ce armă au găsit...

Percheziţii la traficanţi de ţigări şi materiale pirotehnice. Ce armă au găsit poliţiştii din vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1496502008">

Poliţiştii din Chişineu-Criş au efectuat percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Arad. La domiciliile a patru bărbaţi au fost descoperite 190 de pachete de țigarete nemarcate fiscal, 30 de kilograme de articole pirotehnice, dar și o sabie confecționată artizanal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Altfel, un alt bărbat a fost prins cu instalaţii clandestine de racordare la reţeaua electrică.

„Poliţiştii orașului Chișineu-Criș cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, emise de magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș, pe numele unor persoane, bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

La domiciliul unui bărbat de 48 de ani, din Cintei, au fost descoperite instalații clandestine de racordare directă la rețeaua de electricitate.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile a 4 bărbați, din Zărand, Mișca și Cintei, au fost descoperite 190 de pachete de țigarete (3.800 de fire) nemarcate fiscal, 30 de kilograme de articole pirotehnice și o sabie confecționată artizanal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a informat IPJ Arad.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt, executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua de electricitate, contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.