Peste 300 de amenzi, date de Protecția Consumatorilor în zone turistice din...

Peste 300 de amenzi, date de Protecția Consumatorilor în zone turistice din Caraș-Severin, în ultimele două săptămâni

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1947426729">

Începand cu data de 5 decembrie, inspectorii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest au desfăsurat acțiuni de control pe raza județului Caraș-Severin, mai exact în „zona dintre Băile Herculane – Muntele Mic – Semenic – Caransebeș”.

„Activitatea Comandamentului de iarnă Băile Herculane-Muntele Mic-Semenic,începand cu data 5 decembrie până pe 19 decembrie 2023, a vizat 165 de operatori economici care își desfășoară activitatea în toate zonele menționate (raza județului Caraș-Severin)”, a transmis CRPC Vest.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 318 amenzi contravenționale în valoare totală de peste 1,1 milioane lei și 44 avertismente. De asemenea, a fost dispusă oprirea definitivă de la comercializare a unor produse neconforme, în valoare totală de aproximativ 97.000 lei. În plus, pentru 35 de „operatori economici” a fost dispusă oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor.

„Pentru unii dintre operatorii economici a căror prestare a serviciilor a fost oprită temporar, a fost propusă închiderea unității, pe diferite intervale de timp, sau chiar închiderea definitivă a locației. Aceștia sunt: Ideal Creativ Concept SRL – restaurant, Băile Herculane (propunere de închidere definitivă); Crema Cafe & Lounge SRL – restaurant, Caransebeș (propunere de închidere temporară pe o perioadă cuprinsă între 6 și 12 luni); II Ștefan Mioara – magazin mixt, Topleț, județul Caraș Severin (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni); Compact Trust SRL – restaurant, Slatina Timiș, județul Caraș Severin (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni); La Ceaunu Piatra Scrisă SRL – restaurant, Armeniș, județul Caraș Severin, (propunere de închidere temporară pe o perioadă de până la 6 luni)”, a mai comunicat Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.