Război în Ucraina, ziua 649. Cel puţin doi morţi după un bombardament...

Război în Ucraina, ziua 649. Cel puţin doi morţi după un bombardament rusesc asupra unei zone rezidenţiale

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: arhivă

Cel puțin doi oameni au murit în urma unui bombardament care a lovit o zonă rezidențială din orașul Herson. Autoritățile ucrainene au publicat imagini cu cadavrele întinse pe trotuar și cu distrugerile făcute de ruși.

Cel puțin două persoane au fost ucise și una a fost rănită într-un atac rusesc asupra orașului Herson, din sudul Ucrainei, potrivit Sky News.

Anunțul a fost făcut de Andriy Yermak, șeful administrației prezidențiale a Ucrainei.


Imaginile publicate pe Telegram sunt însoțite de mesajul lui Yermak: „Teroriști”.

Informațiile nu pot fi confirmate din surse independente. Rușii au atacat în mod repetat Herson după ce orașul a fost eliberat de ucraineni în noiembrie 2022. Rușii au bombardat orașul și regiunea de pe malul celălalt al râului Nipro.

Un nou atac cu drone

Armata ucraineană a doborât 10 din cele 17 drone de atac lansate în cursul nopții de Rusia, au declarat, marți, autoritățile ucrainene, potrivit Reuters.

Guvernatorul regiunii Liov din vestul Ucrainei a declarat că trei drone au lovit o țintă de infrastructură, dar că pagubele au fost minime și nu au fost raportate victime.

Forțele aeriene ale Kievului au declarat că dronele au fost doborâte deasupra „diferitelor regiuni” ale țării.

Armata a precizat că șase rachete S-300 au fost lansate asupra unor ținte civile din regiunile Donetsk în est și Kherson în sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.