Roxana Iliescu, atac dur la Dominic Fritz: ”Este nedemn ce faceți și...

Roxana Iliescu, atac dur la Dominic Fritz: ”Este nedemn ce faceți și profund imoral!”

6
DISTRIBUIȚI

Consilierul local Roxana Iliescu l-a acuzat, ieri, într-o postare pe Facebook, pe primarul Dominic Fritz și pe cei din USR de faptul că ” mizând pe importanta subiectului și sensibilitatea timișorenilor când aud numele Cârpaci sau de interlopi și mafie imobiliară (..) mint de îngheață apele, în speranța câștigării de capital electoral! Minciuna și manipulările vizează doua aspecte: pe de-o parte așa zisul curaj al primarului și determinarea de neclintit ce au condus peste noapte la victorii împotriva clanurilor și a interlopilor și doi, pasivitatea vechii administrații Robu și complicitatea acestora cu infractorii”.

Iliescu a explicat că dovadă ”stau zecile de dosare initiate de vechea administratie, câștigate, parte din ele cu sentințe rămase definitive, e adevarat, abia în 2021/2022, după ani de zile în care dosarele au fost pe rolul Judecătoriei Timișoara, Tribunalului Timiș, Curții de Apel Timisoara și ÎCCJ.


Realitate ce a permis actualei administrații să facă ce era ELEMENTAR de făcut, să pună în aplicare acele sentințe (…) să te lauzi cu tot felul de demersuri ca și când e meritul tău exclusiv, când în realitate, este o munca de ani de zile a altora de care tu beneficiezi acum, este total lipsit de onestitate și profund imoral”.

După ce a prezentat mai multe cazuri în care demersurile au fost începute cu mult timp înainte ca Dominic Fritz să fie primar, Roxana Iliescu i-a cerut acestuia ” NU vă mai împăunați cu munca altora, NU mai exploatați electoral acest subiect sensibil pentru timișoreni și încetați cu minciunile! Este nedemn ce faceți și profund imoral!”.

 

 

6 COMENTARII

  1. Hai ma ca ne obosesti. Cu colterm ne-ai scos peri albi si uite ca functioneaza, cu Carpaci ne minti aici ca au facut altii ceva cand de fapt nu au facut. Sunt 30 de ani inc are nu au facut nimic, doar au pierdut case si terenuri. Ca tu tipi mai tare si cumperi articole nu face sa fie adevarat ce zici tu. Adevarul este realitatea pe care am trait-o am trait-o nu fantasmele tale.

  2. doamna, esti irelevanta…mai apari si tu prin presa, incercand sa-ti faci capital de imagine atacandu-i pe cei la putere. Nu ca Fritzi ar fi mai breaz…..

  3. cam la fel de nedemn si profund imoral e sa transformati postarea cucoanei in stire.
    @roxana cam neglijenta culoarea aleasa ptr oja, nu produce nicio emotie, asemenea unghiile false.

  4. Are dreptate fata, cum a avut şi cu Colterm. Fritz a păgubit Timişoara cu amenzile de sute de lei încasate din cauza lui, deci ar trebui să răspundă penal ca şi usr-istul Voiculescu pentru paguba cu vaccinurile

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.