Sesiune de jazz cu Sebastian Spanache și jam-session cu o serie de...

Sesiune de jazz cu Sebastian Spanache și jam-session cu o serie de muzicieni timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
Sebastian Spanache Foto: Ioana Taut

Sub genericul Jazz in the Hub, la sfârșitul acestei săptămâni amatorii de jazz vor avea parte de prima sesiune a unui eveniment gândit și realizat în totalitate de Escape Underground Hub din Timișoara.

Prima ediție va cuprinde un concert susținut de Sebastian Spanache, care va fi urmat de un jam session în care vor fi prezenți Arthur Balogh (contrabasist al Filarmonicii Stuttgart), Sergiu Cătană (multi-instrumentalist în proiectele muzicale Doctorul Sinteză, Alexandrina, Blazzaj etc.), Petre Ionuțescu (Trompetre), Anghel Mailat (performer experimental cu sintetizatoare modulare), Csaba Sánta (contrabasist la Filarmonica Banatul) și Cătălin Vaștagu (din trio-ul dinamic BRUM, ce explorează domenii ale jazzului și muzicii experimentale încă din 2012).

În 2023, muzicianul timișorean Sebastian Spanache a lansat un album solo care poartă numele de Upamercado, prilej cu care artistul a susținut un concert la Casa Artelor din Timișoara.


Noul album al artistului a fost lansat într-o formă mai puțin tradițională, „fiind o ediție limitată realizată din lemn de mesteacăn, tratat cu ceară de albină și carnauba, pe care vei găsi un #QRCode spre albumul în format Hi-Res, pentru audiofilul din tine“, după cum spun cei de la Jazz Updates. În luna octombrie a acestui an, Sebastian Spanache a susținut un concert la Viena, evenimentul fiind prilejuit de vernisajul expoziției Timișoara 2023, cu imagini realizate de fotograful Adrian Pîclișan,.

Evenimentul Jazz in the Hub – Session 1 va avea loc vineri, 8 decembrie, de la ora 22, la Escape Underground Hub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.