Sfârşit tragic pentru două adolescente din vestul ţării. La ce gest extrem...

Sfârşit tragic pentru două adolescente din vestul ţării. La ce gest extrem au recurs

1
DISTRIBUIȚI

Două fete în vârstă de 15 ani au murit în această după-amiază după ce au recurs la un gest extrem în zona „La ruine”, din Lupeni. Se pare că cele două fete s-au aruncat de la înălţime după ce una dintre ele şi-a şi anunţat mama că vrea să se sinucidă.

Azi, în jurul orei 17.25, Poliţia a fost sesizată de femeia din Uricani, mama fetei care a anunţat-o prin telefon că intenţionează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni.

„În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri.

Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a imediat declarat decesul, în timp ce față de a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat.


Polițiștii au demarat cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a transmis IPJ Hunedoara.

1 COMENTARIU

  1. LIPSA PSIHOLOGILOR în școli ar salva sute de tineri de la aceste gesturi făcute după ani de disperare!!
    Tineri lăsați singuri cu propriile drame deși miniștri educației și sănătății au tot promis în campaniile electorale ca vor exista psihologi în toate școlile
    Ptr asta primeau ușor fonduri de la EU
    Însă cum nu puteau șifona banii, au rămas doar vorbe goale… CORUPȚIA UCIDE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.