Un sfert de secol de party în Timișoara: aniversare specială pentru brandul...

Un sfert de secol de party în Timișoara: aniversare specială pentru brandul de petreceri anonimTM

0
DISTRIBUIȚI

Aniversarea a 25 de ani de existență a brandului de petreceri anonimTM va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la D’arc, evenimentul care va avea parte de o serie de invitați speciali urmând să se desfășoare vineri 15 decembrie de la ora 22.

„Un party ce a avut loc în decembrie 1998 reprezintă acum momentul de început al AnonimTM. Numele pe care l-am ales atunci a devenit între timp parte din istoria mișcării românești de breakbeat și drum’n’bass. Numele nostru îi reprezintă pe toți cei care au fost acolo, la 48H sau la celelalte seri, nopți si dimineti pe care le-am petrecut împreună. Cu «anonimii din TM» am făcut Radio AnonimTM și @madeintm.ro. Vibrația și spiritul timișorean sunt definite prin deschidere și acceptare, și nu pot avea un singur nume. AnonimTM suntem și noi și toate celelalte crew-uri din oraș care au clădit mediul timișorean muzical de azi. Lipsa unui nume a lăsat loc deschis pentru (r)evoluție. Și pe 15 decembrie sărbătorim la @darc.timisoara 25 de revoluții ale Pământului în jurul vostru. #AnonimTM sunteți voi”, au transmis organizatorii acestui eveniment.

„Mă mândresc cu faptul că am prins această inițiativă de la primele ei respirații de când eram încă coleg de liceu cu Dudu și cu Clau și am prins acel party (puțin spus weird) de la Vaporul – cred că era prin ’94 – în care mai țin minte că eram aproximativ cinci oameni într-o sală cu cel mai fript reverb posibil și dansam ca demenții pe Prodigy.


De la acel moment până la party-uri de peste 2000 de oameni în care aveai headlinerii cei mai hot de renume mondial care se schimbau pe heavy rotation timp de 48 de ore nonstop nu este un lucru mărunt deloc. Mă bucur enorm că am putut trăi cot la cot cu oamenii ăștia și că am respirat același aer cu ei. Aceste momente au fost extrem de importante pentru mine și m-au format într-un fel în care nici nu știu să îl explic. Simt vibe-ul acelor party-uri încă în mine ceea ce cred că e o moștenire faină. Mulțumesc și La Mulți Ani AnonimTM!”, a spus graficianul timișorean Ovidiu Hrin.

Prima petrecere sub eticheta anonimTM a avut loc în data de 18 decembrie 1998, în clubul MV din Timișoara. Născut ca şi party label iniţial, AnonimTM s-a legat de-a lungul anilor de nume ca şi Roli Breaker & Dudu, Klin & Leizaboy, Seba1394, Pristvi, Tina, DuBase, Newgotti, BIA & Phobe1, de locaţii ca şi The Note, Evolution, B&W, Van Graph şi D’arc, sau de branduri ca şi 48H, RADIO AnonimTM sau Made in TM, modelând peisajul timişorean şi românesc de muzică electronică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.