Zeci de permise de conducere, reținute de polițiștii timișeni în mini-vacanța de...

Zeci de permise de conducere, reținute de polițiștii timișeni în mini-vacanța de Ziua Națională. Șofer surprins de radar cu o viteză Autobahn pe un drum național

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii rutieri timișeni au desfășurat, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, acțiuni „pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise la volan, precum și pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice”.

Astfel, în această perioadă au fost legitimate în jur de 331 persoane și au fost verificate peste 277 vehicule.


În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 336 sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 70 permise de conducere și au fost ridicate nouă certificate de înmatriculare.

„În ceea ce privește creșterea gradului de siguranță rutieră, au fost testate 372 de persoane cu aparatul alcooltest și 32 de persoane cu aparatul drugtest. Totodată, au fost constatate 10 infracțiuni la regimul circulației rutiere”, mai spune comunicatul IPJ Timiș.

Unul dintre șoferii care au rămas fără permis a fost surprins de radar cu o viteză amețitoare pentru un drum național

„Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 11.45, un bărbat de 40 de ani, care conducea un autoturism pe DN 6, dinspre localitatea Becicherec spre localitatea Biled. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 199 km/h, cu 109 mai mult decât limita maximă admisă pe acest tronson de drum. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 120 de zile”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.