Au început înscrierile pentru următoarea ediție a festivalului-concurs „Gelu Stan”

Au început înscrierile pentru următoarea ediție a festivalului-concurs „Gelu Stan”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-97439430">

La Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș a început etapa înscrierilor pentru cea de-a VI-a ediție a festivalului – concurs „Gelu Stan”, care reprezintă un pas important în cariera muzicală pentru tinerii interpreți.

Pasionaților de folclor care au între 15 și 25 de ani și vor să se afirme pe scena muzicală, festivalul-concurs Gelu Stan le oferă șansa de a fi pe scenă alături de orchestra profesionistă a Ansamblului Banatul, condusă de dirijorul Sebastian Roșca, și de a realiza, împreună cu aceasta, un eveniment folcloric de amploare.

Condițiile de participare și informații suplimentare se găsesc la tel 0256.435.158, e-mail cecart@cecart.ro sau pe site-ul instituției www.cecart.ro.

Toate documentele necesare înscrierii în competiție sunt acceptate până joi, 22 februarie, ora 14:00, iar rezultatele preselecției vor fi afișate pe site-ul instituției www.cecart.ro, vineri, 23 februarie, ora 18:00.

Concursul, decernarea premiilor și spectacolul de gală al laureaților vor avea loc miercuri, 13 martie, la sala Capitol a filarmonicii „Banatul”, acompaniamentul fiind asigurat de orchestra ansamblului profesionist „Banatul”, dirijată de Sebastian Roșca.

Se vor acorda următoarele premii în bani: Marele Premiu – 4.000 lei, premiul I – 3.000 lei, premiul II – 2.000 lei, premiul III – 1.500 lei, trei premii speciale în valoare de 800 lei, premiul Radio și premiul „Tinereții” acordat de familia maestrului Gelu Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.