Bărbat prins în flagrant cu un kilogram și jumătate de droguri

Bărbat prins în flagrant cu un kilogram și jumătate de droguri

0
DISTRIBUIȚI

O anchetă a polițiștilor din cadrul BCCO Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, a dus la prinderea în flagrant, în județul Cluj, a unui bărbat care transporta o cantitate semnificativă de droguri.

„La data de 19 ianuarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Astfel, la data de 18 ianuarie 2024, bărbatul cercetat a fost depistat în flagrant delict, în județul Cluj, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 1,4 kilograme de substanțe interzise (4-CMC, drog de mare risc și 2MMC, substanță psihoactivă), pentru 50.000 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

Ulterior, procurorii DIICOT Timișoara au dispus reținerea persoanei, pentru 24 de ore, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.