Casă cuprinsă de flăcări duminică dimineața. Au ars tone de cereale depozitate...

Casă cuprinsă de flăcări duminică dimineața. Au ars tone de cereale depozitate în pod

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în această dimineață, în jurul orei 05:15, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Dulcele.

„Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gurahonț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, la nivelul podului și acoperișului casei pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la întreaga locuință. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, limitând pagubele materiale. Au ars aproximativ 90 de metri pătrați din acoperiș și aproximativ patru tone de cereale, care erau depozitate în podul casei”, a transmis ISU Arad.

Din fericire nu s-au înregistrat victime iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind „efectul termic, generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile”.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.