Concert special pentru elevi și studenți cu Robin and the Backstabbers, la...

Concert special pentru elevi și studenți cu Robin and the Backstabbers, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook Robyn and the Backstabbers the backstabb

Primul concert în Timișoara din acest an susținut de formația Robin and the Backstabbers va fi un eveniment dedicat exclusiv elevilor și studenților. Concertul va avea loc în data de 12 ianuarie de la ora 17.30  la D’Arc, iar accesul în sală se va face pe baza carnetului. În aceeași zi, de la ora 20.30 membrii trupei vor susține un alt recital în aceeași locație.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”.


Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth. Mult-așteptatul epilog al trilogiei „Bacovia Overdrive”, „Vladivostok”, a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.