Doi tineri arestați după ce au tâlhărit un bărbat într-un parc din...

Doi tineri arestați după ce au tâlhărit un bărbat într-un parc din Timișoara. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2100817660">

Doi tineri au fost arestați pentru 30 de zile după ce ar fi atacat, cu fețele acoperite, un bărbat aflat într-un parc din Timișoara și i-au furat portofelul. Acesta era în parc împreună cu o tânără, care s-a dovedit a fi complice la tâlhărie.

Potrivit IPJ Timiș, în 22 ianuarie 2024, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 23 de ani cu privire la faptul că, în seara aceleiași zile, în momentul în care se afla împreună cu o femeie într-un parc din Timișoara, două persoane necunoscute cu fața acoperită l-ar fi lovit în zona feței și abdomenului, ulterior i-ar fi furat portofelul din buzunar, apoi ar fi fugit.

În urma cercetărilor făcute, polițiștii au identificat doi tineri, de 17 și 22 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Totodată, s-a stabilit că femeia, de 22 de ani, cu care se afla bărbatul în parc, a fost complice la comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Cei doi tineri și femeia au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

Marți, aceștia au fost prezentați în fața magistraților, care au dispus față de cei doi tineri măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de femeie au dispus măsura arestului la domiciliu.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.