Dominic Fritz se laudă cu investiţiile record în dezvoltarea Timişoarei. Cum îl...

Dominic Fritz se laudă cu investiţiile record în dezvoltarea Timişoarei. Cum îl ironizează pe Robu

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz se laudă cu investiţiile record în dezvoltarea Timişoarei în mandatul său, comparându-le cu ultima perioadă a „erei Robu”. Fostul edil e ironizat, fiind numit  „pierzător şi mincinos”, dar şi „inginer suprem”.

635,8 milioane de lei e suma investită pe secţiunea dezvoltare în anul 2023. E cifra subliniată de Fritz, care arată printr-un grafic pe pagina sa de Facebook că doar anul trecut au fost investiţi mai mulţi bani în Timişoara decât în ultimul mandat al lui Nicolae Robu.

„Pe lângă succesul Capitalei Culturale, echipa mea din Primărie a reușit anul trecut să bată propriul nostru record din 2022. În toată istoria orașului primăria nu a investit mai mulți bani într-un singur an ca în 2023. Banii se văd pe Cetății, Bogdăneștilor, Vidrighin, Solventul, dar și în înnoirea flotei de transport, în construcția a 84 de săli de clasă noi, în cinematografe reabilitate și în blocuri eficientizate energetic, în clinicile noi de Balneo și ORL.


Investiții pe care le-am finalizat sau le vom finaliza anul acesta.

Ca să aveți un termen de comparație: în ultimii 6 ani de administrație Robu, s-au investit cumulat 645 milioane de lei. Noi într-un singur an 635 milioane. Mașina de propagandă a fostului primar pierzător și mincinos o să vă spună că doar am mâncat meniul gătit înainte. Adevărul e că pentru a ajunge la acest rezultat am trecut prin trei ani de reformă, de blocaje depășite, de schimbat directori numiți politic sau slugarnici cu oameni aduși din mediul privat sau promovați din sectorul public pentru a face performanță.

Am reușit cu seriozitate în loc de bufonerie, cu muncă în echipă în loc de cult al personalității în jurul primarului inginer suprem. Sutele de licitații și de contracte semnate și urmărite de mine și echipa mea au creat acest rezultat. Sunt mândru de echipa pe care am construit-o la Primărie și mulțumesc tuturor celor care au contribuit să investim în viitorul orașului. Timișoara se mișcă”, a scris Dominic Fritz în postare.

Replica-bilanţ a primarului Fritz pare că vine şi ca un răspuns la atacurile lui Nicolae Robu din ultima perioadă, acesta fiind şi principalul contracandidat la alegerile din vară.

3 COMENTARII

  1. Fritz, de fapt esti un esec. Unde e ma Pasajul Solventul? Arata un pod nou, o parcare noua, o sala noua de sport facuta de voi in 3 ani si 4 luni? Arata ma incapabilule ceva! Impostor si mincinos, asta esti Fritz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.