Fetele iubesc muzica techno: Nusha revine la Timișoara la o petrecere în...

Fetele iubesc muzica techno: Nusha revine la Timișoara la o petrecere în cadrul căreia mixează reprezentante ale sexului frumos

0
DISTRIBUIȚI
Nusha

Sub genericul Girls Love Techno, la sfârșitul acestei săptămâni la Timișoara va avea loc o petrecere deosebită, în cadrul căreia vor mixa patru reprezentante ale sexului frumos: Nusha, Lea Dobricic, Kacanszky și Solence,

Nusha a devenit cunoscută în 2007 în circuitul cluburilor din Bucureşti și este artista cu cea mai mare ascensiune în randul DJ-iţelor din România. A evoluat rapid şi sigur, ajungând să pună muzică alături de cele mai mari nume din industria muzicii electronice, precum Solomun, dOP, Audiofly, James Zabiela, etc. Seturile ei sunt puternice, prezentând o selecție creativă de pietre prețioase din zona muzicii techno, iar pe planul producției este la fel de pasionată! Piesa ei „Equality” (Autektone) este un exemplu perfect în care publicul are parte de un amestec de ritmuri minimaliste combinat cu acorduri hipnotice.


Anul trecut Nusha a susținut câteva seturi în cadrul unor festivaluri de renume din întreaga lume și a fost invitată să mixeze în cluburi binecunoscute din Grecia, Germania, Marea Britanie, Cipru, Muntenegru, Cehia, Columbia, Malta, Australia, Austria, Luxembrurg, Franța sau Italia. Pe parcursul anului 2023 Nusha a avut o rezidență în clubul londonez The Egg unde sub genericul Nusha Invites a invitat o serie de nume cunoscute din industria muzicală să mixeze în celebrul club din capitala Marii Britanii.

Sârboaica Lea Dobricic a câştigat în 2013 concursul Burn Studios Residency şi a fost printre altele rezidentă în celebrul club Privilege din Ibiza. De-a lungul anilor artista a avut ocazia să mixeze alături de nume celebre ca Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka sau Silicone Soul.

Evenimentul organizat de database și Girls Love Techno va avea loc sâmbătă 13 ianuarie de la ora 23 la Faber, iar biletele se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.