Lansare de carte despre fotbalul sânmiclăușan și concert Apocalips în cel mai...

Lansare de carte despre fotbalul sânmiclăușan și concert Apocalips în cel mai vestic oraș din România

0
DISTRIBUIȚI
Formația Apocalips va susține un concert la sfârșitul acestei săptămâni

Trupa Apocalips din Sânnicolau Mare, cel mai vestic oraș al României, va susține un concert la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă 13 ianuarie, la Class Cafe, cu începere de la ora 21, în deschiderea acestui eveniment urmând să susțină un recital trupa DeathSkin din Jimbolia.

Primul concert al formaţiei Apocalips a avut loc în data de 18 octombrie 1996. Membrii formației Apocalips au organizat două ediții ale unui eveniment ce a purtat numele de Apocaliptic Fest, care s-au desfășurat tot în Sânnicolau Mare. Primul album al formației a apărut în aprilie 2002 sub numele de „Depresie totală”, iar al doilea album poartă titulatura „Gate to Infinity”.


În 2016, la mijlocul lunii noiembrie, trupa a lansat un DVD aniversar care a marcat împlinirea a 20 de ani de existenţă a trupei. Aniversarea a 25 ani de existență a trupei a avut loc cu un recital desfășurat pe stadionul „Unirea” din Sânnicolau Mare.

Alături de activitatea sa în formația Apocalips, numele lui Flavius Buda este cunoscut și grație cărților pe care le-a scris despre fotbalul și handbalul din cel mai vestic oraș din România. Cea mai nouă carte a lui Flavius Buda dedicată fotbalului sânmiclăușan, care a adus nostalgii și bucurie protagoniștilor, și nu numai va fi lansată tot sâmbătă 13 ianuarie, de la ora 11, la Class Cafe, volumul numindu-se „Voința  – Povestea merge mai departe”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.