Marius Manole, Medeea Marinescu și alți actori îndrăgiți ai scenei românești vin...

Marius Manole, Medeea Marinescu și alți actori îndrăgiți ai scenei românești vin în februarie la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Cunoscuții și îndrăgiții actori Marius Manole, Medeea Marinescu, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman se întâlnesc pe scena operei timișorene în spectacolul „All Inclusive” de Alexandru Popa, regizat de Vlad Zamfirescu, în data de 5 februarie, de la ora 20:00. Este o poveste de dragoste a unei studente pe care o trăiește cu profesorul ei, rămâne însărcinată iar părinții ei trec printr-o criză conjugală, întreaga acțiune având o tentă tragicomică, iar actorii, aleși într-un mod inspirat, își interpretează rolurile într-o manieră impecabilă, lăsând în urma lor un zâmbet provocat de ironie și replici hazlii, dar și câteva întrebări.

Aceeași actori sunt protagoniștii unei „drame matrimoniale”, o poveste despre viață și sinceritate, luni, 19 februarie, de la ora 20:00, în spectacolul „Pe o pânză de păianjen” de Alexandru Popa, regizată de același Vlad Zamfirescu, totodată protagonist al spectacolului. Piesa este „”o poveste cu tâlc, ce ne reamintește să nu uităm să privim și dincolo de ceea ce pare evident, să nu cădem pradă rutinei și să avem mereu ochii și inima deschise către și pentru persoanele de lângă noi. După ridicarea cortinei pătrundem direct în miezul acţiunii, când Andu (Vlad Zamfirescu) îşi anunţă în miez de noapte soţia, pe Alma (Medeea Marinescu), că se va retrage într-o mănăstire.


Definitiv. Prietenii de o viaţă ai cuplului, Lori (Mirela Oprişor) şi Petrişor (Marius Manole) sunt chemați să dea o mână de ajutor în ceea ce pare a fi o glumă cu iz de criză matrimonială. Când însă celor patru li se alătură şi Dorotheea (Diana Roman) devine greu de spus dacă lucrurile se complică ori se simplifică. Perdeaua aparenţelor se ridică, povestea devine mai profundă, dar şi mai intensă. Ceea ce pare a fi doar teorie învăţată în facultate de domnişoara psihiatru se dovedeşte a fi o tulburătoare experienţă de viață, într-o poveste în care adevărul nu e întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt”, este firul intrigii, dezvăluit de protagoniști.

Bilete la spectacol se pot procura https://proticket.ro/ticketsys-event/pe-o-panza-de-paianjen-timisoara/ și sunt deja pe cale de epuizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.