O nouă „repatriere” la SCM Politehnica: un sârb care a câştigat Cupa...

O nouă „repatriere” la SCM Politehnica: un sârb care a câştigat Cupa cu alb-violeţii

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a anunţat astăzi un nou transfer. După georgianul Areshidze, aflat la naţionala sa pentru Euro, timişorenii l-au (re)înregimentat pe sârbul Milos Dragas, sosit de la liderul campionatului sloven.

Dragas (33 de ani) a mai făcut parte din lotul lui Poli, câştigând în 2019 Cupa României cu alb-violeţii, la fel ca Pribanic, adus în prima parte a sezonului. Născut la Pribas, Dragas a jucat în Serbia, Bosnia și Herțegovina, Germania, Macedonia de Nord, Israel, România și Slovenia.


În ţară a mai jucat pentru Odorheiu Secuiesc, Minaur Baia Mare și Potaissa Turda.

Milos Dragas vine acum la Poli de la RK Trimo Trebnje, echipă ce a disputat turul preliminar din European League. El a marcat șase goluri în finala din 2019 a Cupei României, SCM Politehnica Timișoara – Steaua 31-27.

„Sârbul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire și va purta tricoul cu numărul 7”, a mai anunţat SCM Poli.

Poli îi are la loturile naţionale pentru Euro 2024 din Germania pe Marius Sadoveac, în lotul României, respectiv pe Giorgi Areshidze, în reprezentativa Georgiei. Primul nu a fost introdus în loturile de meci până acum de selecţionerul Xavi Pascual. România a pierdut jocurile cu Austria şi Spania şi nu mai are şanse de calificare în faza superioară. Ultimul meci din grupă va fi cu Croaţia, mâine, de la ora 19 (Digi).

Echipa pregătită de Rohozneanu şi Sărăndan s-a reunit pe 4 ianuarie iar pivotul Mihail Huta (Minaur) a fost în probe. Poli va juca un amical în Serbia, cu Proleter Zrenjanin, sâmbătă, 20 ianuarie, iar oponentul pentru ultimul weekend dinaintea reluării campionatului urmează a fi stabilit. SCM Politehnica va juca în etapa a XV-a din Liga Națională la 4 februarie, acasă, cu CSM Bacău. Alb-violeţii sunt pe 11, cu 11 puncte, în pauza competiţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.