Ordin de protecție emis de polițiști după ce o femeie și-a amenințat...

Ordin de protecție emis de polițiști după ce o femeie și-a amenințat și lovit soțul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar de cercetare penală după ce o femeie din localitatea hunedoreană Baru și-ar fi amenințat și lovit parternerul de viață.

„La data de 9 ianuarie 2024, polițiștii Postului de Poliție Pui au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din comuna Baru, care a reclamat faptul că soția sa îl amenință cu moartea.


Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că în data de 8 ianuarie, în urma unui conflict spontan, bărbatul a fost amenințat cu moartea și lovit în zona capului cu un obiect metalic de către soția sa, în vârstă de 36 de ani. Prezentă la fața locului, femeie a declarat verbal că în timpul conflictului, soțul ei a împins-o în poarta locuinței, aceasta lovindu-se la mâna dreaptă. Femeia a precizat că se va deplasa la o unitate spitalicească, însă a refuzat ca polițiștii să solicite o ambulanță la fața locului, fiind transportată la spital cu un autoturism particular”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, motiv pentru care au emis un ordin de protecție provizoriu, față de femeie. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violențe (violență în familie) și amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.