Prima petrecere pe vapor din 2024, pe Bega, alături de echipa anonimTM

Prima petrecere pe vapor din 2024, pe Bega, alături de echipa anonimTM

0
DISTRIBUIȚI

Prima petrecere pe vapor din 2024 va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni la Timișoara, boat – party-ul care are parte de un interes substanțial din partea amatorilor de muzici electronice urmând să se desfășoare sâmbătă 13 ianuarie, cu plecare de la ora 14:30 din Timișoara.

„Facem ca de obicei o tură pe Bega, Timișoara-Sânmihai și înapoi. Începem încă ancorați la ora 14 și plecăm la ora 14:30 de la D’arc pe Mal. Întoarcerea este estimată la ora 18:00, după care mai continuam party-ul pe mal. Vaporul Pelican este închis și încălzit,  noi suntem încălziți oricum. Probabil va fi primul party cu zăpadă în jur”, au transmis organizatorii acestui eveniment, anonimTM.

În luna decembrie, brandul de petreceri anonimTM a aniversat 25 de ani de existență, alături de o serie de invitați speciali.

Prima petrecere sub eticheta anonimTM a avut loc în data de 18 decembrie 1998, în clubul MV din Timișoara.


Născut ca şi party label iniţial, AnonimTM s-a legat de-a lungul anilor de nume ca şi Roli Breaker & Dudu, Klin & Leizaboy, Seba1394, Pristvi, Tina, DuBase, Newgotti, BIA & Phobe1, de locaţii ca şi The Note, Evolution, B&W, Van Graph şi D’arc, sau de branduri ca şi 48H, RADIO AnonimTM sau Made in TM, modelând peisajul timişorean şi românesc de muzică electronică.

„Boatparty-urile de pe Pelican, pe lângă că se întâmplă pe vaporașul simbol al Timișoarei, sunt continuarea ideii Evening Dance. Sunt un gen de party la care am visat sa îl facem încă de când D’arc a adus barja pe Bega. E foarte interesant: un party care începe instant, nu mai e nevoie de așteptarea aia până vine lumea, pentru că există o oră de plecare fixă pentru toți. Iar o dată plecați, chiar faptul că pleci, plutești pe Bega, îți dă o libertate extraordinară. Pe lângă că de pe apă ai o perspectivă diferită asupra orașului, și că in sfârșit se pune in valoare Bega cu malurile ei”, spune Dudu din partea celor de la anonimTM despre aceste petreceri pe vapor. Biletele pentru acest eveniment se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.