Tânăr reţinut după ce a tâlhărit un taximetrist în Timişoara

Tânăr reţinut după ce a tâlhărit un taximetrist în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au reținut ieri un tânăr după ce acesta a tâlhărit un şofer de taxi sub ameninţarea unui obiect ascuţit.

Incidentul a avut loc duminică, în zona Lunei.


Taximetristul în vârstă de 67 de ani a sesizat Poliţia după ce în jurul orei 8 a preluat o persoană iar după ce a parcurs o distanță pe strada Emilia Puhallo Lungu, la intersecția cu strada Lunei, din Timișoara, persoana respectivă folosindu-se de un obiect înțepător, l-a amenințat cu scopul de a sustrage bunuri, ulterior deposedându-l de telefonul mobil, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

„În urma investigațiilor efectuate, la data de 15.01.2024, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În urma administrării probatoriului în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia”, a transmis IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.