Adolescent dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a...

Adolescent dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara efectuează verificări în vederea depistării unui băiat în vârstă de 15 de ani, dat dispărut.

„La data de 31 ianuarie 2024, în jurul orei 19:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin intermediul apelului unic de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, în data de 31 ianuarie 2024, în jurul orei 08:00, nepotul său, Cîrlig Florin Alin, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la adresa de domiciliu și nu a mai revenit.


Semnalmentele minorului sunt următoarele: înălțime 1,80 m, greutate 55 kg, ochi căprui, păr brunet. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat într-o geacă de iarnă de culoare argintie, pantaloni de culoare neagră și purta încălțăminte de tip sport de culoare albă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Persoanele care dețin informații și pot să ajute la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.