Amendă usturătoare pentru un timișorean care a abandonat deșeuri pe domeniul public

Amendă usturătoare pentru un timișorean care a abandonat deșeuri pe domeniul public

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri după-amiază, în jurul orei 17:00, în zona Iosefin, au observat un bărbat care a abandonat pe domeniul public, pe bulevardul Iuliu Maniu, mai mulți saci cu resturi de la materiale din construcții.

„În urma legitimării s-a stabilit că bărbatul are 27 și domiciliul în Timișoara.


Acesta a declarat că a lăsat cei șapte saci cu glet și trei saci cu moloz în acel loc după ce a efectuat reamenajarea unui imobil din zonă. Cel în cauză a fost sancționat conform OUG 92/2021 cu suma de 30.000 de lei și somație cu termen să ridice sacii cu resturi și să îi predea unui agent autorizat”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

În ultima lună, încă o persoană fizică a fost sancționată de polițiștii locali cu amendă de 30.000 lei pentru abandonul de deșeuri în zona centrală a orașului, pe strada Moților, la intersecția cu strada Treboniu Laurian.

„Reamintim că potrivit OUG nr. 92/2021 privind regimul deseurilor, articol 20, abandonarea, aruncarea, precum și ascunderea deșeurilor sunt interzise și se sancționează cu amenzi de la 30.000 lei la 45.000 lei, pentru persoanele fizice, si de la 50.000 lei la 70.000 lei, pentru persoanele juridice”, a mai comunicat Poliția Locală Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Pe trotuarul de lângă terenul se sport al Facultății de Medicină, la intersecția străzilor Heine și Medicinei, se abandonează de ani de zile diverse gunoaie și vechituri (saci cu moloz, mobilier, etc)… De ce nu se montează camere de supraveghere și apoi să fie sancționați cei care fac aceste fapte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.