Banat Girls a mai oficializat două transferuri. O nouă întărire de peste...

Banat Girls a mai oficializat două transferuri. O nouă întărire de peste ocean

0
DISTRIBUIȚI

Banat Girls a oficializat încă două transferuri efectuate în această iarnă. Brazilianca Nara Estefania Da Costa, marcatoare deja în testul cu Ujpest (scor 4-3), şi Anca Dobai au fost prezentate de clubul timişean.

Echipa care a evoluat în ultima perioadă la Tomnatic a ajuns astfel la trei mutări, după ce primul nume anunţat a fost cel al portăriţei Laura Vogt. De asemenea, o altă străină, americanca Francesca Paige Frerick (23 ani), ultima dată la Vllaznia, în Albania, e în pregătiri cu echipa, ea marcând de asemenea în amicalul din weekend cu unguroaicele.

Nara (28 ani) e atacant şi a jucat mai întâi futsal şi abia la 20 de ani a început fotbalul clasic. A jucat în SUA pentru Iowa Community College și Bridgeport Purple Knights, alături de care a și câștigat un titlu de campioană. La nivel profesionist a avut perioade petrecute în Franța, Germania, Portugalia si Albania. Nara vorbește fluent portugheza, engleza, franceza și spaniola. „Sunt fericită să pot juca în Superliga României. Sunt pentru prima dată în această țară și am fost bine primită de colege și staff.


Sunt nerăbdătoare să ajut echipa în partea a doua a sezonului și sper să câștigăm cât mai multe meciuri și să terminăm în forță. Avem o echipa bună cu jucătoare de vârste diferite cu experiențe diferite care pot lucra împreună pentru a forma un grup puternic”, a spus Nara Estefania da Costa.

Dobai (21 ani) e o jucătoare care a evoluat la mai multe formaţii din zonă. Fundaşul stânga a început fotbalul la FC Academic, alături de grupe de băieți, după care a trecut la CFR Timișoara. Fortuna Becicherecu Mic şi Politehnica Timișoara sunt alte borne din C.V.. Pentru formația alb-violetă a jucat în 14 partide și a înscris 3 goluri în Liga 1. A promovat de asemenea cu echipa secundă a lui Poli din Liga 3 în eşalonul secund. Athletic United Bihor, din Liga 2, a fost ultima ei echipă.

„După o perioadă mai dificilă pentru mine, am ales să mă transfer la Banat Girls. Sunt sigură că este cea mai bună alegere pentru mine în acest moment. Am fost primită foarte bine la echipă, atât de către colege cât și de staff-ul tehnic. Cu multe fete am jucat în trecut la aceleași echipe și asta m-a ajutat să mă acomodez și să mă integrez mai repede, iar cu fetele noi, mă înțeleg foarte bine chiar de la primele antrenamente. Sunt pregătită să dau totul pentru echipă, să lupt pentru fiecare minge și pentru fiecare minut, să ne clasăm pe un loc bun și să demonstrăm că prin muncă nu este nimic imposibil”, a conchis şi Anca Dobai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.