CCIAT organizează o misiune economică la cel mai vechi târg comercial din...

CCIAT organizează o misiune economică la cel mai vechi târg comercial din China

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o nouă misiune economică în China, cu prilejul primei etape a celei de-a CXXXVI-a ediții a Canton Import & Export Fair Canton de la Guangzhou, cel mai vechi, cel mai mare și cel mai reprezentativ târg comercial din China.

Târgul de la Canton se desfășoară anual, începând din 1957, deschizându-și porțile de două ori pe an, vara și toamna.


Cu o suprafață de 1.185.000 de metri pătrați, evenimentul atrage mii de comercianți și oameni de afaceri din toate colțurile lumii.

Prima etapă din cele trei, este dedicată următoarelor categorii de produse: aparate electronice și electrocasnice, echipamente de iluminat, produse chimice, feronerie, mașini și echipamente de prelucrare, mașini și piese mecanice, automatizări industriale, utilaje și materiale de construcții, mașini agricole, vehicule și piese de schimb, resurse energetice noi, mobilitate inteligentă.

Costul participării este de 3.100 euro de persoană pentru firmele membre ale CCIAT și 3.100 euro de persoană + TVA pentru nemembri. Data limită de confirmare este 21 februarie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.