CJ Timiş, peste 1,2 milioane euro pentru proiecte culturale. Paşii de urmat...

CJ Timiş, peste 1,2 milioane euro pentru proiecte culturale. Paşii de urmat pentru obţinerea finanțării nerambursabile

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

CJ Timiş a anunţat un buget de 6,15 milioane lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret prin programul „Tim Cultura 2024”. Din această sumă 5,75 milioane lei sunt destinate culturii iar restul sumei pentru tineret.

„Persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, persoanele juridice de drept public ori privat, precum şi organizațiile neguvernamentale de tineret interesate sunt invitate să depună cereri de finanțare nerambursabilă pentru proiecte cultural – artistice şi de tineret cuprinse în programul TimCultura 2024.
Cei interesați pot consulta criteriile de eligibilitate și procedura de depunere pe pagina web dedicată programului de finanțare, www.timcultura.cjtimis.ro”, a anunţat CJT.

„Avem resursele necesare, specialiști și infrastructură, pentru a susține o viață culturală intensă, așa cum am demonstrat în cadrul Programului Timișoara Capitală Europeană a Culturii.


Ne dorim în continuare evenimente care să atingă standardul de excelență artistică, care să valorifice potențialul cultural al județului Timiș și sperăm să avem parte de cât mai multe inițiative menite să sporească oferta culturală”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiş.

„Dintre ariile tematice acceptate, amintim artele spectacolului, patrimoniul cultural, artele vizuale, educația prin cultură și cultură prin educație, proiecte editoriale și literare, fonduri de mobilitate, formare profesională, educație, educație în sănătate, mediu, incluziune socială, valorizarea spațiului DKMT, etc.”, se mai arată în comunicat.

Solicitările de finanțare pot fi depuse până la data de 8 martie, ora 14, la Registratura Consiliului Județean Timiș, Bd. Revoluției din 1989, nr. 17, Timișoara, în format letric și pe stick, sau se încarcă pe Platforma de interoperabilitate pentru interacțiunea digitală cu beneficiarii Consiliului Județean Timiș: www.e-timis.ro , de către solicitanți (care anterior își vor crea un cont pe această platformă). Selecția și evaluarea acestora vor avea loc în perioada 22-25 martie iar rezultatul final va fi afișat pe site-ul CJT în 2 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.