Concert de lansare a albumului Collaborative, o călătorie muzicală în lumea hip-hop

Concert de lansare a albumului Collaborative, o călătorie muzicală în lumea hip-hop

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni sunt invitați la concertul de lansare a albumului Collective, realizat de MCs United, care reprezintă o călătorie muzicală menită să pună sub lumina reflectoarelor unitatea culturii hip-hop, dar și stilurile distincte ale fiecăruia.

Colectivul MCs United a realizat acest album prin sprijinul proiectului Next Level USA, care a construit o comunitate de artiști din sfera hip hop la nivel mondial. Albumul conține 20 de piese cu interpretări de la MCx Woodie, Argatu’, Kaos INK, lilzel, Doxa, Dani Tobe, Mehosan, Boogieman, MARTH, Gaseb, MC44, Gemini JAXX, Radica101, Daniel Tudor, a e r o, Kashy, Day0, ƵɆN; Instrumentale: pxnik, Tecko Starr, Mishoo, smoCHIN’, LionRiddims, ƵɆN, Serban Bogdan, Reverse Trip, Xarbeats, Profetesa Beats, Beast Inside Beats, Xarbeats, loudobnoxious, Dextah, RealBlackMamba, Dropper, theogotit; Scratch-uri de la DJ Mack & DJ Blonz.

„Am muncit impreună cu colegii de la MCs United la un material unic in România: 20 de piese cu peste 20 de artiști, trei limbi, cinci ingineri de sunet, trei cameramani, multe ore de producție, nici nu mai știu câte genuri muzicale, dar cu un singur scop: hip – hop!”, a spus Dragoș Pădureanu despre acest material discografic.


Proiectul MC s United s-a născut cu cîțiva ani în urmă în Timișoara, după ce colectivul HipHopTm a lansat un videoclip inedit, sub numele de MCs United – Timișoara Cypher #1, iar coordonatorul acțiunilor derulate de ei este MCx Woodie, adică Dragoș Pădureanu.

Concertul de lansare a acestui material discografic va avea loc sâmbătă 9 martie, de la ora 21, la Pixel în Timișoara, iar biletele pentru acest eveniment se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.