Două persoane rănite grav, în urma unui accident. O femeie a fost...

Două persoane rănite grav, în urma unui accident. O femeie a fost readusă la viață de echipajele de urgență

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav de circulație, duminică-după-amiaza, pe centura orașului Ineu, în județul Arad. La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijinul acestora venind și o ambulanță SAJ.

„În urma accidentului au rezultat două victime, un bărbat în vârstă de 66 de ani și o femeie în vârstă de 64 de ani, aflate încarcerate în autoturism.


Pompierii au acționat pentru extragerea acestora din autoturism, ulterior fiind preluate de către echipajele medicale”, a transmis ISU Arad.

Victimelor li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Starea bărbatului era stabilă, acesta fiind conștient și cooperant, însă femeia era în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. Echipajul medical SAJ a început efectuarea manevrelor de resuscitare.

„În urma manevrelor de resuscitare, femeia prezintă semne vitale. Ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a mai comunicat ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.