Dragoș Moldovan a lansat videoclipul piesei „Unde naiba sunteți?!”

Dragoș Moldovan a lansat videoclipul piesei „Unde naiba sunteți?!”

0
DISTRIBUIȚI
Dragoș Moldovan, alături de trupa sa

La doar câteva săptămâni după lansarea melodiei „Ai plecat”, Dragoș Moldovan, artistul timișorean care în anul 2019 a cîștigat concursul Vocea României, a lansat o nouă piesă care poartă numele de „Unde naiba sunteți?!”, melodia fiind editată de MediaPro Music.

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 7 ani când și-a cumpărat prima chitară și a devenit cunoscut melomanilor în mai multe proiecte muzicale.


În urmă cu cââiva ani, Dragoș a suferit un grav accident de maşină şi a fost la un pas de moarte. În 2019 a câştigat titlul de Vocea României şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro datorită voturilor telespectatorilor. În finala Vocea României, Dragoş Moldova a ales să cânte „The Show Must Go On“, de la Queen, a interpretat cu Tiberiu Albu „Still Loving You“, iar alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, a interpretat „Cântec prost“.

Artistul a apărut și în opereta „Silvia”, care a fost interpretată de studenții Universității de Vest – Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, sub îndrumarea conf. univ. dr. Mariana Șarba, unde a interpretat rolul lui Edwin, prințul austriac care se îndrăgostește de Silvia, cântăreața de cabaret. Dragoș Moldovan a susținut câteva concerte alături de membrii trupei Pandora și este și solistul formației Krypton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.