Explozie într-o casă din Timișoara. Șase persoane, între care patru copii, au...

Explozie într-o casă din Timișoara. Șase persoane, între care patru copii, au ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii timișoreni au intervenit astăzi de urgență, după ce un apel la 112 venit la ora 14:21 anunța o explozie produsă la o locuință de pe strada Dimineții, în zona de sud a orașului.

„S-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere, un autocamion cu container multirisc, un buldoexcavator și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială pentru transport personal și victime multiple.


La fața locului sunt alocate două ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Timiș.

În urma expoziei, patru minori și doi adulți (dintre care unul însoțitor) au fost trasportați la spital. O femeie a suferit un atac de panică, iar locuința este afectată pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

UPDATE „La data de 10 februarie, în jurul orei 14:20, polițiștii Sectiei 2 Poliție Urbană au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Anul 1848 din Timișoara s-ar fi produs o explozie. În urma acestui incident, a fost rănit un băiat în vârstă de 15 ani, precum și două fete, în vârstă de 8 și 9 ani, fiind transportați la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui eveniment”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.