Femeie din Siria, găsită ascunsă într-o geantă, într-un tren, la frontiera de...

Femeie din Siria, găsită ascunsă într-o geantă, într-un tren, la frontiera de vest

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1178830907">

O femeie de 20 de ani din Siria a fost găsită ascunsă într-o geantă la Vama Curtici. Ea încerca să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei.

La Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relația București Nord – Budapesta, s-a prezentat, duminică, la controlul de frontieră un cetățean german, având asupra sa un bagaj și o geantă voluminoasă.

În urma controlulului fizic a fost descoperită, în interiorul genții, o femeie.

Ambele persoane au fost duse la sediul poliției pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt frați.

„Au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei”, susțin polițiștii de frontieră.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.