Femeie din vestul ţării, dată dispărută după ce a plecat de acasă...

Femeie din vestul ţării, dată dispărută după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Dacă o vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

O nouă persoană din vestul ţării a fost dată dispărută. De această dată e vorba de o femeie în vârstă de 73 de ani, Viorica Pădurean, din Călan, judeţul Hunedoara, care şi-a părăsit domiciliul ieri dimineaţă.

„La data de 07 februarie 2023, în jurul orei 15:20, la sediul Poliţiei Orașului Călan s-a prezentat o femeie din Călan, care a sesizat faptul că, în jurul orei 07:30, mama ei, PĂDUREAN VIORICA (foto), de 73 de ani, din Călan, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Femeia le-a relatat polițiștilor faptul că mama sa era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă, geacă de iarnă, de culoare gri, cu fermoar, iar telefonul mobil l-a lăsat la domiciliu.

Aceasta prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m., aproximativ 60 kg., ochi căprui, păr cărunt, fără semne distinctive”, a transmis IPJ Hunedoara.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.


Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii femeii să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.